Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,154

    Default 10374 Blank FTP errors

    Here, and FTP copy reports "11 errors", but the File Operation Errors window shows only 11 blank lines:


    Known issue? Any workaround? Fix planned?
    Last edited by chrisjj; 29-Jun-2009 at 03:24 AM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Madison, WI
    Posts
    11,623

    Default

    This is not a known issue.

    Did you save a copy of the FTP log? Would you be able to send it and a link to this forum post to support@scootersoftware.com ? With the log we may be able to see what errors happened or should have been present.
    Aaron P Scooter Software

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,154

    Default

    > This is not a known issue.

    Thanks.

    > Did you save a copy of the FTP log?

    None except the extract in the OP.

    > With the log we may be able to see what errors happened or should have been present.

    My OP log shows apparently four of the errors misreported. Is that not sufficient?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Madison, WI
    Posts
    11,623

    Default

    Hello Chrisjj,

    Which FTP server software are you running and which version is it?
    Aaron P Scooter Software

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,154

    Default

    > Which FTP server software are you running and which version is it?

    I am not the one running it. It is "Mac OS X Server 10.3.9 003 - +GSSAPI".

  6. #6
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,154

    Default

    > Did you save a copy of the FTP log?

    This time

    http://img526.imageshack.us/content....7/23519131.gif

    I did.

    > Would you be able to send it and a link to this forum post to
    > support@scootersoftware.com ?

    Done.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Madison, WI
    Posts
    2,507

    Default

    Have you changed the character encoding that's used for the FTP connection? If I had to guess, I'd say the server is using UTF-8, but BC thinks it's using one of the ANSI code pages. You can change that using the "Encoding" dropdown on the "General" tab of the FTP profile. UTF-8 is the 6th item on the list. If you've been using the wrong encoding and uploading files whose filenames contain extended characters you'll see some strange behavior, and it might not clear up unless you rename the files. Do you have local access to the Mac?
    ZoŽ P Scooter Software

  8. #8
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,154

    Default

    > If you've been using the wrong encoding and uploading files
    > whose filenames contain extended characters you'll see some strange behavior

    I expect to possibly see errors... correctly reported by BC.

    Is there any further information I can give you to help you address the BC error reporting failure?

  9. #9
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Madison, WI
    Posts
    11,623

    Default

    Does changing the dropdown correct the problem? That would indicate Craig's diagnosis was correct, and would help us know what was going wrong.

    We can't add in any additional feedback until we know what was happening.

    Also, do you have local access to the Mac?
    Aaron P Scooter Software

  10. #10
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,154

    Default

    > Does changing the dropdown correct the problem?

    Are you suggesting that will fix BCs faulty error reporting? I thought Craig was suggesting only that is might avod the error.

    > Also, do you have local access to the Mac?

    I really fail to see what the Mac server has got to do with faulty BC error reporting!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •