Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    Default Attributes missing with ftp session

    I've just downloaded the 462 build, but on our ftp servers the attributes are being displayed as -------- instead of the 'rwx' statuses. The Attributes dialogue stays empty as well.
    Once I've set the attributes of a file with the dialogue, Beyond Compare remembers the attributes during the session, but after a restart all attributes reappear empty.

    Our servers are FreeBSD servers with a Pure-FTPd installation. With other ftp-clients the attributes are visible and all right so it seems like a strange glitch in Beyond Compare 3 beta (build 462).

    Does anyone of you have any ideas how to fix this, and is there anything I can do to help?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Madison, WI
    Posts
    2,511

    Default

    Thanks for the bug report. The next release will support Unix owner/group/mode for MLSD listings; in the meantime you can work around this by editing your FTP profile and unchecking the "Use MLSD command" on the "Listings" tab.
    ZoŽ P Scooter Software

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    Default

    Ok, the unchecking works fine for now, Thanks for the reply.

    Hmm, unchecking this option results in the fact that I can't set the attributes at all. When I check the MLSD listing I can't see the current attributes, but I can set them. But whenever I uncheck the MLSD listings I can't set the attributes, but I can see them.

    The error that appears in the log:
    16-7-2008 16:58:47 Unable to set owner/group of files: Container does not support requested file operation
    Last edited by Bonno; 16-Jul-2008 at 09:04 AM. Reason: still problems

  4. #4
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Madison, WI
    Posts
    2,511

    Default

    Please make new posts about problems instead of editing an existing one. I wouldn't have noticed this if I hadn't been looking through older posts.

    Using MLSD or not should have no effect on your ability to set attributes. Please post (or email to support) a copy of the log showing the initial connection details and an attempt to set attribtues.
    ZoŽ P Scooter Software

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •