Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1

    Exclamation BUG: BC4 does not handle symlinks in windows very well, whereas BC3 does. Why?

    As the title suggests, there seems to be a bug in BC4 with symlinks.

    It works perfectly in BC3.

    I have both installed side by side, and can show what I mean. Both versions have 'follow symlinks' unchecked in the options.

    There are more than one type of symlink in windows - I am using 'Junction' symlink type.


    BEYOND COMPARE 3:

    step 1 : mirror symlinks (junctions) - no problems.



    Untitled picture2.png



    No problems.



    BEYOND COMPARE 4


    OK it can READ clearly the symlinks already copied by BC3.

    bc4_1.png





    Step 2: HOWEVER if I try the test again, by clearing the target folder, and mirror the symlinks in BC4:

    I get this:

    bc4_2.png


    I have the option 'follow symlinks' unchecked.
    It looks like it has copied real folders as if I have the option 'follow symlinks' checked - but I do not.




    NOTE: If I open the target folder in a file explorer - it has actually worked:

    explorer.png


    However this is not reflected in BC4's GUI.




    Maybe just a refresh will work? It doesnt...

    not working.png

    Its seems to be a bug with just the GUI - not actual functionality.



    I will have to keep using BC3 until it is fixed...because I need the GUI working to know what is happening!!

    hope this helps you squash the bug

    cheers

    Ben

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Madison, WI
    Posts
    11,618

    Default

    Hello,

    Thanks for the bug report. I'll open a tracker entry to get this fixed.
    Aaron P Scooter Software

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •