Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    70

    Default "Current locale" is not US-ASCII

    Actually... where did UTF-8 go? I can't find it in the locale menu.

    Is this a "trial period expired" thing? (no, it isn't, I was meaning to upgrade my license anyway..)

    For reference, here's the output of

    env | grep UTF

    LC_MESSAGES=en_GB.UTF-8
    LC_COLLATE=en_GB.UTF-8
    LANG=en_GB.UTF-8
    LC_CTYPE=en_GB.UTF-8

    ..as with most modern Linux distros, my locale is UTF-8
    Last edited by dr_barnowl; 25-Jul-2014 at 04:22 AM. Reason: Extra detail

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    70

    Default

    Lack of UTF-8 support is actually a serious problem ; I may be from GB but I have a number of data files that include multibyte characters that I need to work on.

    This might be the latest thing that makes me "downgrade" to BC3 for a while again.... which is a shame since you can't concurrently install on Linux.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    U.S. East coast
    Posts
    302

    Default

    BC 4.0.0.18564
    Ubuntu 12.04.4

    I don't have UTF-8 my BC locale menu either. Here's a screen shot:
    Last edited by Dave_L; 25-Jul-2014 at 01:04 PM. Reason: clarified

  4. #4
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Madison, WI
    Posts
    4,610

    Default

    Thanks for reporting the issue. I've repeated the problem and I will add it to our bug list to be fixed.
    Chris K Scooter Software

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •