Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 46
  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    106

    Default Clipboard Access Gets Lost

    Occasionally after working in BC4 for several hours, I will sometimes lose the ability to copy or paste to or from BC4. When this happens the only way I have found to get it working again is to restart the app. Again I wish I could give you steps to reproduce this but I have not noticed a pattern.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    106

    Default Correction

    Correction. When this happens I can still copy *from* BC4 to other applications. I just can't paste into BC4 from other applications.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Madison, WI
    Posts
    11,384

    Default

    Hello,

    Next time you run into it, would it be possible to get a full screen screenshot of the current view?

    Which file format are you currently using? Did the session settings flip "Disable Editing" somehow?
    Aaron P Scooter Software

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    106

    Default

    I will get you a screenshot the next time I run into it. Doesn't happen frequently though. Seems to happen after about 5+ hours of using it.

    The file formats I work on the most often are php and css files.

    I doubt "disable editing" would have gotten activated. I can still work with files, modifying and saving them. I am still able to copy and paste from and to BC4 *from* BC4, just not from other applications. It's as if BC4 is using it's own private clipboard instead of Mac OS's.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Madison, WI
    Posts
    11,384

    Default

    Thanks. We'll keep an eye out for this as well; let us know if/when it happens again.
    Aaron P Scooter Software

  6. #6
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    106

    Default

    It happened again. Screenshot attached.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bremen, Germany
    Posts
    583

    Default

    Hi Kevin,

    Does it make any difference if you use copy & paste via menu or by keyboard shortcuts?

    Can you get content from other applications when you use the "Open Clipboard" function of the text compare session (see Screenshot)?





    Bye
    Christoph

  8. #8
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    106

    Default

    Quote Originally Posted by chrroe View Post
    Does it make any difference if you use copy & paste via menu or by keyboard shortcuts?
    No, I tried that. No difference.

    Quote Originally Posted by chrroe View Post
    Can you get content from other applications when you use the "Open Clipboard" function of the text compare session (see Screenshot)?
    I will try this the next time it happens and let you know. I was not aware of this feature. Thanks!

  9. #9
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    106

    Default

    Happened again. When I tried the "open clipboard" function, the last string of text I can copied from BC4 was in there, not what was copied from my other application.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    106

    Default

    Am I the only one experiencing this issue? It's driving me crazy. I have to restart BC4 at least once a day to keep working in it due to this issue.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •